得個平字 客家好廚 2017-12-27哩間度既待應招呼係史上最差, 入場一定無人帶位, 吉位多但當你坐低會趕你走, 沖水永遠要你出聲, 點心無到要求跟進,佢地可以一句覆你係咁耐等下,然後完全唔駛跟進, 無到就留單出去取消,入得去幫襯就預左受氣。 老闆plan既特價餐或者點心單我覺得係ok既, 但完全管理唔到員工既質素,下下得罪客人,除左得個較平外真係無咩優點,難怪一個好評都無。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享得個平字 客家好廚 https://s.openrice.com/QrbT0vEii00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
差差差 譚仔雲南米線 (德昌商業大廈) 2017-10-30入去等位無人理, 跟住有位無人拾檯, 全場得2個服務員好似遊雲咁, 揮哂手扮睇唔到。好辛苦搵到個店長落單, 點知上碗米線要45分鐘以上,成個場既檯面都係等緊出品部出貨, 諗住服務差都算, 出品仲大鑊,完全唔知點解要煮咁耐。一個咁細既場可以管理到咁差真心唔易。員工態度差及散慢, 其他譚仔人地入場都會好招呼。哩間真係最差。豬耳唔凍常溫味道不夠,米線難食無味,完全賣野仲要搞錯哂檯號。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享差差差 譚仔雲南米線 (德昌商業大廈) https://s.openrice.com/QrbT0zYOM00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食
差左好多 田中日本料理 2012-07-21幾年前來食過...有D日本飯堂FEEL...感覺幾好幾年後再來食...睇完戲後9:45去食話一入去就LAST CALL要一次叫哂...OK2個人叫左好多野食...1:三文魚...有條毛係度...2:蟹子極不新鮮...臭的...是新的蟹子和舊的媾在一起...3:燒青魚燒到黑哂...望落都知唔好食...4:壽司的飯是熱的...剛煮好?5:野食都未到齊已經吹埋單6:我好合作比錢埋單等佢埋數先...野食放上堂不夠5分鐘...女店完居然問我係咪唔要?幫我收左去???碟野一舊都未食過幫我收左去?5分鐘前先放上枱...個店員係趕收工定係無帶個腦返工?7:最後未食哂D野就被員工白眼迫走了...8:連吞拿魚都無得食...以後我一定永久BAD LIST此店...元朗區大把比他好…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享差左好多 田中日本料理 https://s.openrice.com/QrbT08KaY00檢舉 張貼 評分1味道2環境1服務1衛生1抵食推介美食沒有用餐日期2012-07-20用餐途徑堂食人均消費$160 (晚餐)