服務安排好差 海港薈 2025-11-08訂咗位同我講冇訂位,完全冇人理勁差,服務安排好差! 仲要亂咁俾位人好差好差好差,好差好差好差好差好差,好差好差好差好差好差,好差好差好差好差好差,好差好差好差好差好差,好差好差!以後都唔會再光顧…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務安排好差 海港薈 https://s.openrice.com/QrbT08LDV00檢舉 張貼 評分--味道2環境1服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
好chill、好味、地點好👍🏻 Garden at Mei Ho Cafe 2023-06-16真心驚喜! 之前一直無發現呢個地方!!!!有得同狗狗食嘢,地方又大,又chill !! 最緊要嘢食質素好,員工又友善,狗狗又入得,有冷氣!!!!!! 真心正我一定會再同狗狗嚟玩同食野…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享好chill、好味、地點好👍🏻 Garden at Mei Ho Cafe https://s.openrice.com/QrbT0woTA00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
好正好chill 好鍾意!! Hooment Cafe 2022-05-12員工好有禮貌,地方又乾淨又可以入去食!! 狗狗鮮食好新鮮,啲漢堡包又靚又得意,狗狗咖啡好正,我隻狗勁鍾意飲!!! 我仲見到狗啤酒,下次一定要嚟買!!! 仲有最好係可以喺室內跑來跑去,下次一定再嚟打卡!!!!!! 比200個like !!!!!!! 我仲book埋沖涼添,入邊啲同事勁有心機,沖到我隻狗好開心,姐姐仲講解俾我聽有咩要注意,原來仲有Spa 㗎,我下次都要book埋!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好正好chill 好鍾意!! Hooment Cafe https://s.openrice.com/QrbT0Pjb200檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食5$5用餐途徑堂食