有人情味既Cafe Contrast 2025-04-20復活節假期~外賣左咖啡諗住係車慢慢嘆 不幸成杯倒瀉左係車😭😭😭諗住去再買一杯 有反影到杯蓋有啲鬆 建議加膠紙 痴一痴安全啲。店員二話不說 話沖過一杯比我🥹仲有痴返張膠紙🙏🏻👍🏻非常之有人情味我地都係長沙灣街坊 有時間唔中都會同朋友去食下野 吹下水飲下咖啡 布丁🍮同墨魚汁意粉我都覺得好好食👍🏻🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享有人情味既Cafe Contrast https://s.openrice.com/QrbT0pQHR00檢舉 張貼 評分4味道5環境5服務5衛生4抵食用餐途徑堂食
好難食服務態度簡直嘆為觀止 金枝玉葉 2025-01-179:15pm已叫我地買單 仲有二個送同甜品係未上,咁買左單,最後炒飯食唔哂唔想浪費 叫侍應打包跟住拎到埋嚟嘅時候叫我哋俾$3 外賣盒錢 已經買左單 你叫我咁突然摷$3散紙俾你真係有啲難度…一餐飯食咗二千幾蚊 冇服務兼嘢食難食 非常失望🫠…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享好難食服務態度簡直嘆為觀止 金枝玉葉 https://s.openrice.com/QrbT0dfrP00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
新開既餃子串燒小店 餃串Party 2024-03-11作為長沙灣嘅街坊 同埋係一名餃子控有新開嘅小店,當然想去支持吓同試食😆店內環境乾淨企理,員工態度都幾親切餃子脹卜卜大隻配埋個老火湯!冇味精!好味既👍🏻感受得到用心煮既 辣菜脯略嫌偏甜咗少少 另外仲有串燒 價錢十幾蚊 即刻燒 不過不失食餃子之餘 想叫多一兩串串燒都唔會話大貴👍🏻值得一試…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享新開既餃子串燒小店 餃串Party https://s.openrice.com/QrbT0w95H00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐日期2024-03-11用餐途徑堂食用餐時段午餐
點解差左咁多🥲 鰹烏冬 (寶華閣) 2024-01-11好記得五年前搬來長沙灣 見到呢間咁日式既烏冬店又成日排隊 所以都堅持排左一陣隊試試 好記得第一次食印象係好好食🤧因為成日都好多人 都冇咩點去排隊再食 直到佢開埋隔離 位多左 就再去幫襯 點知大不如前 直頭兩樣野🥲好失望上個月再比多次機會 我叫左洋蔥牛肉日本湯豆乳烏冬 個牛肉勁「鞋」….碗烏冬亦唔係好夠熱 真係好失落….🥲好相信可能已經轉左手?點解😭😭😭………………………………………………………………………..…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享點解差左咁多🥲 鰹烏冬 (寶華閣) https://s.openrice.com/QrbT0rAjG00檢舉 張貼 評分1味道2環境3服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
荒謬… Fukuro 2023-03-30而家兩個人唔比book位….🙄🙄🙄話要三個人以上先比book兩人要walk in…..有冇咁荒謬呀!之前同朋友有係到慶祝過生日 覺得氣氛同食物質素都唔錯咩料而家兩個人唔比book3個人以上先比book🙄🙄🙄…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享荒謬… Fukuro https://s.openrice.com/QrbT0cRv800檢舉 張貼 評分--味道4環境1服務4衛生--抵食推介美食Crispy Caramel Butter Corn
鴨肉翅😍有驚喜 美蘭廚房 2021-01-07鴨肉翅有驚喜🎈超足料夠火喉,用心整出來既食物絕對好食👍🏻老闆娘仲送咗醉雞翼同鵪鶉蛋俾我試食😎都好好食,好入味。真係唔到food court 都搵到美食而絕對唔hea,下次一定會再幫襯👍🏻慢慢試埋其他野…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享鴨肉翅😍有驚喜 美蘭廚房 https://s.openrice.com/QrbT0ZwGx00檢舉 張貼 評分5味道3環境5服務5衛生4抵食推介美食鴨肉翅$30用餐途徑外賣自取