態度差 韓閣 2024-09-29叫左外賣條飲管點都篤唔穿杯珍珠奶茶,篤左幾十下先穿,都吸唔到珍珠、打去諗住叫店員同公司反映轉飲管。我都未講個店員就話關佢地咩事,宜家好忙。我又唔係態度唔好,你忙咪叫我再打黎,杯野飲係呢間餐廳,賣左出去就唔關你事。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享態度差 韓閣 https://s.openrice.com/QrbT0o0fN00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生--抵食用餐途徑外賣自取用餐時段晚餐
冇禮貌又唔好食 越式阿肥美食 2024-06-27豬扒好乾味道又差,飯又唔好食,邊度係香茅豬扒,仲差過茶餐廳同二餸飯。雞翼又油又唔夠蒜味。個啊婆態度又差,佢做緊其他客,我咪等佢做完先。佢話企係到做咩,唔好阻住,唔想人企係到咪唔好開餐廳,態度差唔係第一次,成日呼呼喝喝,唔想做就唔好返啦。環境又差冇冷氣冇堂食,企係條街等十幾分鐘,宜家都辛苦,唔會再食。大家想受氣就去啦,個價錢值得食其他野,同普通餐廳差唔多,做咩俾錢受氣。食物質素愈來愈差,態度又唔好,點解唔俾錢啲好餐廳,令自己食得開心!呢間餐廳快啲執啦…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享冇禮貌又唔好食 越式阿肥美食 https://s.openrice.com/QrbT0mdrK00檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐日期2024-06-25等候時間15 分鐘 (外賣自取)人均消費$60 (午餐)
差左好多 金飯館貳·零 肉餅·焗飯專門店 2024-02-01叫左個雞軟骨肉餅飯,以前肉餅飯好好食,仲每碟都好有心機加醬,好好味,宜家啲醬都唔好味,塊肉餅又勁咸食唔到,差左好多。朋友叫左個炒飯覺得細碟左好多。飲品方面得返支裝罐裝汽水豆漿同台式飲品,冇左奶茶咖啡檸茶手沖飲品,少左好多選擇。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享差左好多 金飯館貳·零 肉餅·焗飯專門店 https://s.openrice.com/QrbT0WdjG00檢舉 張貼 評分2味道3環境4服務3衛生3抵食用餐途徑堂食