Chill 住慢活都唔係咁做嘢啩 Cozy Coffee 2024-02-13等接近一個鐘都冇嘅 Bagel/ Pizza/ 飯(仲等緊,遙遙無期,其實趕時間出返 city)後悔莫及小朋友及大人都超肚餓真係要三餐之外同埋完全沒有時間制肘先可以試呢唔記得間咁 chill 嘅 cafe Really bad experience in CNY冇相因為食物未到呀 sorry …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享Chill 住慢活都唔係咁做嘢啩 Cozy Coffee https://s.openrice.com/QrbT0VDfG00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
少見嘅劣食 一汁一菜 (朗豪坊) 2023-11-17極少有衝動寫食評下午茶時間,又冇食lunch,諗住入去食D嘢簡單醫肚第一眼唔係好明個餐牌D餐係點叫收銀個姐姐一臉不耐煩🙄️叫咗個糖心蛋飯加杯熱綠茶可惜唔記得影相只可以話,賣相同埋味道真係畢生難忘🤮隻蛋又乾又細隻冇汁上面求其有幾粒極難食極難食嘅蔥粒盛惠 $60 加一我都明大家都係打份工,不過咁樣做嘢真係點過到自己個關? …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享少見嘅劣食 一汁一菜 (朗豪坊) https://s.openrice.com/QrbT0X35E00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
員工公然剪指甲,一絕! 逸翠軒點心專門店 2018-06-03時間於6月3日下午約1時50分。首次幫襯,也是首次於食肆內見到員工大模斯樣、旁若無人地在廚房出菜位對出的工作桌剪指甲,實在歎為觀止;旁邊幾位女侍應毫不覺得有問題,照樣跟那位剪指甲阿姐有說有笑...呢間野沒有下次!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享員工公然剪指甲,一絕! 逸翠軒點心專門店 https://s.openrice.com/QrbT0zDyBW0檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食推介美食指甲撈點心用餐日期2018-06-03用餐途徑堂食人均消費$100 (午餐)