地方好 食物好 Hunky Dory 2024-02-24休靜有情調的西餐廳。每次去必選愛爾蘭健力士批,酥皮又熱又脆,牛肉彈牙有肉味。蘋果吞拿魚沙律好味!沙律菜新鮮、芝士粒香、紅石榴粒醒胃。值得試吓!有室外座位,天氣好時黃昏時份去 happy hour, 真爽!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享地方好 食物好 Hunky Dory https://s.openrice.com/QrbT0TYHH00檢舉 張貼 評分--味道4環境4服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
良朋相聚的好地方 拾肆 2022-12-17食物質素好,既新鮮,又精緻好味,服務一流。交通方便,地鐵站B 出口行幾步就到。無論環境和氣氛都非常適合一班朋友𣈱聚的好地方。食完飲完仲可以唱K.盡興的飯局。Merry Christmas …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享良朋相聚的好地方 拾肆 https://s.openrice.com/QrbT0YFr600檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
永遠冇可能打電話訂到位既餐廳 Billow 2022-05-30十次有十次都冇人接電話、一係就留言信箱滿。山長水遠 walk in 過一次,食物環境都印象好。但係想再去又 book 唔到?咩 customer service ?生意多唔志在?應該點評分?有冇人試過電話或者網上 book 到?係咪多數 walk in?可唔可以向餐廳反映下?起碼有人接電話話我知 booking full 咗,等我唔使打十几次都冇人接,或者錄音話我知留言信箱已滿!究竟 booking system 占運作?大家係怎樣成功 book 到位?…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享永遠冇可能打電話訂到位既餐廳 Billow https://s.openrice.com/QrbT0k2n300檢舉 手機食先 我上佢Facebook專頁 有得網上預約架2022-06-05 回覆 winghing321 online booking * 2022-06-15 回覆 CL.Ho julie 之前系fb可以,但依家做唔到。佢地訂枱service 真系差極。唔在乎掛2022-06-21 回覆 張貼 評分--味道4環境1服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
唔係茶餐廳嚟架 港嘢茶檔 2022-02-13厚切牛扒伴薯菜好好味!牛扒肉嫩味道啱啱好,伴沙律菜加雜菜磨菇同薯角,有誠意。飯後加幾件金沙蛋黃同兒時鴛鴦曲奇(即係好立克同阿華田味),嘆埋杯正宗經典奶茶,好滿足。疫情下的外賣午餐,有驚喜!除咗 signature 風沙雞蔥油飯,麻婆豆腐飯都值得一試。宜家仲油菜,啱晒我哋注重均衡飲食的 OL. …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享唔係茶餐廳嚟架 港嘢茶檔 https://s.openrice.com/QrbT0SFj100檢舉 張貼 評分--味道--環境5服務5衛生--抵食用餐途徑外賣送餐
點心有心思有特式 望月樓 2021-09-04點心有心思和特色,味道幾好,其他餐廳未必有得食,不過價錢略貴。九月一日中午時有一位 姓張 waiter 服務很好,值得一讚。相比其他服務員,張先生的服務態度才符合餐廳高檔的定位。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享點心有心思有特式 望月樓 https://s.openrice.com/QrbT0zoIVW0檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務4衛生--抵食用餐途徑堂食