無味既加沙 拿督星加坡大排檔 2025-03-27叫咗個豬頸肉加沙,個湯稀到好似水咁,又無味,重衰過自己屋企即開嘅加開既湯底個豬頸肉食落去腍pat pat , 究竟要落幾多梳打粉,或者煮咗幾耐先會將個豬頸肉整到咁腍?食落去一啲質感都冇。。。食咗個魚肉炸豆卜,唔錯既,唔油同埋啲魚肉好食…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享無味既加沙 拿督星加坡大排檔 https://s.openrice.com/QrbT0ZnyjW0檢舉 張貼 評分--味道3環境2服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
衛生情況令人擔憂 殿 大喜屋 2021-08-20同朋友慶祝生日,一行12人去食放題食物質素還可以,拖羅不錯,甜蝦蝦頭微黑但肉質ok, 有甜味,帶子都甜既同厚,唔會係透光嗰種。熱食就中規中矩,無咩突別大既問題但係衛生真係差,行出去拎野飲見到地下有小強🪳行過,雖然唔係好大隻嗰種,但係都有啲恐怖地下黐立立,隻鞋會黐住地下,感覺有點難受坐嗰個位地下有垃圾同食物殘渣,就算食物幾好食都冇用,有坐立不安既感覺我見全場爆滿,明白侍應係好忙,但而家疫情非常時期,衛生係應該做得更好,冇野比衛生更重要…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享衛生情況令人擔憂 殿 大喜屋 https://s.openrice.com/QrbT05n0zW0檢舉 張貼 評分4味道3環境4服務1衛生3抵食用餐途徑堂食