差 WM Café & Bar (荷里活廣場) 2025-04-30我諗啲嘢都係預製菜個餐同埋食物味道與新鮮度個價錢完全唔合理,食咗個明太子意粉鹹到亻卜街咁,好懷疑啲人唔識煮嘢食之後我俾咗第二次機會,叫佢落少啲明太子,結果成兜嘢變咗洋蔥意粉個豬扒,不過不失,但係好明顯就唔係熱嘅,暖暖哋咁樣,成個體驗都好差。唔會有機會入呢間餐廳,我食M記都冇咁嬲啊…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享差 WM Café & Bar (荷里活廣場) https://s.openrice.com/QrbT0FEvR00檢舉 張貼 評分--味道3環境3服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
呢間嘢好唔掂 魚木丼飯便當 2025-03-26上次食過啲飯又腍啦魚生又唔係話特別好食尤其係嗰個豉油更加差,連豉油都差都真係幾差下!佢豉油係甜㗎囉,咩事呀?賣緊$60-$100喎。爭鮮都好食過你哋呀。怪唔之得間嘢永遠都冇人食㗎…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享呢間嘢好唔掂 魚木丼飯便當 https://s.openrice.com/QrbT0nHfR00檢舉 張貼 評分--味道2環境2服務2衛生--抵食用餐途徑外賣自取
好一般 Woodsage 2024-12-01Order 左個辣肉腸蕃茄寛麵,個味偏咸與重口味。pizza 已經係一個好基本難整得難食,鴨肉pizza 係薄底 上檯個pizza 已經唔係熱,都已經算數 ,個pizza底仲要十分硬底 個醬又冇特別 ..唔知點解會有咁多好評,間嘢你哋自己諗呀 。 個地理位置又唔係好 ,嘢食又唔好食 ,真係提醒大家唔好做白老鼠唯一要讚揚嘅就係泰茶好飲 …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享好一般 Woodsage https://s.openrice.com/QrbT0M8bO00檢舉 張貼 評分--味道4環境3服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
Nice Coffee Fuel Espresso 2023-12-12雖然咖啡個價錢有少少高 ,但係咖啡係好飲, 店員都好Nice ,會讓你選擇二種咖啡風味 👍🏽地段都偏遠咗少少, 比較近Office嗰啲位置得閒嚟chill 下都OK 🌱🌱…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享Nice Coffee Fuel Espresso https://s.openrice.com/QrbT0KnXF00檢舉 張貼 評分--味道4環境4服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
So nice 韓米 (雅都花園商場) 2023-02-17喺OpenRice嗰度訂咗自取 ,但係由於時間預唔啱就早到咗, 結果老闆娘都好好人幫我提早準備,拎到上手啲炸雞熱辣辣之餘香味撲鼻,成間舖得一個人係需要啲時間,請大家耐心等候一下…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享So nice 韓米 (雅都花園商場) https://s.openrice.com/QrbT0aVX700檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務4衛生--抵食用餐途徑外賣自取
cp值爆燈 點鍋 2021-06-15蟲草花雞好鬼正,四川麻辣湯就冇得選擇辣度,不過好野味(唔食得中辣既人士量力而為)cp值爆燈♥️♥️♥️♥️♥️D食物好新鮮、好新鮮、好新鮮,重要的是要講三次,真心冇得頂 , 魚皮全部即叫即整熱辣辣♥️♥️會再食過 📢📢📢社企但不能看小員工嘅能力,D員工好nice ,上菜又快 ,冇得頂♥️♥️♥️♥️…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享cp值爆燈 點鍋 https://s.openrice.com/QrbT0AzGUW0檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
不會去 Reborn Coffee 2021-04-24上次吃過一次 ,不會再去 ,極度懷疑有打手,上次order 蜜糖香草雞翼個入面雞肉冇味 得面嗰浸有糖 ,呢間我就入左黑名單,我自問自己要求已經唔算高,亦都唔係無理取鬧嘅客人。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享不會去 Reborn Coffee https://s.openrice.com/QrbT0omKyW0檢舉 張貼 評分--味道2環境2服務3衛生--抵食用餐途徑堂食