2019-10-11 1301 瀏覽
今日又同同事嚟到呢到食烤雞~其實佢呢到分咗唔同嘅set,除咗食烤雞之餘仲可以食麵包🥪不過多數人嘅選擇都會係食烤雞🐥佢呢到嘅烤雞係現場烤,烤架仲放正係門口隔離,見到都會覺得吸引🤤我哋一行6個人都係嗌咗classic set🙌🏼$88包1/4雞,3個配茶同一個湯/一杯凍檸檬茶🍋同埋而家可以揀要雞胸定雞脾,更加照顧到客人嘅需要👍🏼烤雞一如既往出色,肉質嫩滑,醃得入味😚配菜方面我分別嗌咗薯仔沙律,長通粉同烤薯仔,正常發揮🙈特別提一提薯仔沙律入面嘅配料有生洋蔥,所以味道會重啲,要留意翻👀今次嘅湯照樣係南瓜湯~口感creamy,重香草味🌱今日嚟到都仲有做緊某信用卡嘅優惠🙊消費滿$250,以某信用卡付款,就可以換到一個水果撻/朱古力撻😍我哋一共可以換到兩個✌🏻之前試過無花果撻,今次就試埋梨撻同藍莓撻😋依然係表現出色💯甜度適中,餅底鬆脆🤩
今日又同同事嚟到呢到食烤雞~