2019-07-11 745 瀏覽
桃園其實食過好多次,但第一次寫食評。我同家人黎澳門多數住金沙城,所以都經常幫襯桃園,貪佢响樓下夠晒近,仲要响賭場出面,食完又可以繼續搏殺!桃園嘅點心同其餘幾間食點心嘅食店黎比較,質素差不多,無話特別好食啲定吾好食啲,正常水準,但今次黎好似款色少左,我記得以前係有雞扎嘅而家無左啦!同埋呢度食點心都吾平,加埋一閒閒地要$40一籠,咁我覺得食其他野性價比會高啲,所以點心只係叫左個燒賣($38)食下!我地叫左個口水雞($58),佢黎到都吾似口水雞而係似吾知咩醬雞咁,不過我鐘意呢隻仲多個口水雞,所以無搵職員問了😁。估吾到一個$58蚊嘅小食竟然有咁多份量,仲比左雞脾位我地添,雞肉好嫩滑,個汁食落開胃仲加左芝麻增加口感,呢個我覺得好抵好好食!👍另外叫左個一口炸豆腐($68),呢個就失色好多,以前食過係外脆內軟嘅黃金豆腐黎嘅,而家變成加左啲辣椒碎嘅炸豆腐,豆腐無以前咁脆口,味道差一截之餘份量仲少左一半,下次吾會再食佢!😣最後加多個楊州炒飯($88),炒飯粒粒分明,材料豐富而且份量好足,又係另一抵食推介!😎提提大家,只要係金沙城酒店嘅住客,桃園都會送茶俾大家飲(平時茶位每位$10,飲水就免費的),慳番幾

提提大家,只要係金沙城酒店嘅住客,桃園都會送茶俾大家飲(平時茶位每位$10,飲水就免費的),慳番幾十蚊之餘,再用埋佢近期做嘅優惠..食夠$200減$50(coupon 响上船時職員會派),真係抵上加抵!
2019-07-09
  • 口水雞