2021-12-05 84 瀏覽
其實呢間野食京川滬野 味道真係唔錯 , 之前同朋友食過兩次都 ok , 但可惜想食第三次有不愉快經歷 本身約左10 位朋友12月 4 號去食 我早成個月 bk位 點知前一個星期 突然話老板有朋友要黎包場 我冇得去 , 食客 bk 完唔黎(當然衰) 就聽得多 , 但老板甩底食客 我真係第一次見。在商言商 喺食店角度 你成30 人 包場 我就得10個人 甘做生意賺錢係要就多人嗰邊 , 呢個我明白 ,.但喺我角度 我地10個人就好時間 諗住專程黎食下飯 . 你就唔守承諾放我飛機 , 我會覺得好衰好唔公平, 唔守承諾 其實你野食好食我都唔會再去 平心而論 如果食客想食, 甘佢 d野食 係唔錯 , 只係有好少機會會發生上述情況 . 想試下咪去囉, 但我就唔會再去 lu

2021-12-04