星期六返半日,放工後就約咗朋友去行街shopping ,行到3:00朋友就帶我嚟呢間全室佈滿花花🌸同花花牆既Cafe,原來朋友一早就已經book定位同我響呢度食Tea🥰哇😍Cafe充滿著少女心💕被全店都係pink pink色既花海包圍著🌸勁靚打卡一流❤️我同朋友倆個瘋狂地影相📸️好開心🥳我哋點咗一個英式花花三層架下午茶「$398+1」🌼共9款鹹甜點🌼法式傳統馬卡龍(兩款隨機口味)🌼法國精美小甜點(兩款隨機口味)🌼芝士菠菜酥🌼魚子醬龍蝦沙律撻🌼彩虹素菜米紙卷配越式甜酸汁🌼凱撒香草煙三文魚多士🌼英式紅莓鬆餅(配黑桑子草莓醬)☕️🫖蜜糖杞子四菊花茶🍹冰藍薄荷梳打全間Cafe雖然面積唔算好大,但幾乎每一個角落都可以係打卡景點,厲害👍🏻重有一隻超大既巨形Unicorn 公仔又有花花牆😍亦有各種影相道具提供,連香港小姐皇冠👑和彩帶都有🤣真係勁正架👍🏻👍🏻值得稱讚店員服務非常周到,態度好親切🥰而且好貼心會主動幫忙影好多相,重會好有心機咁幫我哋就哂角度👍🏻我哋chill chill 地嘆咗一個靚靚既英式下午茶又開心又滿足☺️

我同朋友倆個瘋狂地影相📸️好開心🥳

我哋點咗一個英式花花三層架下午茶「$398+1」
🌼共9款鹹甜點

🌼法式傳統馬卡龍(兩款隨機口味)
🌼法國精美小甜點(兩款隨機口味)
🌼芝士菠菜酥
🌼魚子醬龍蝦沙律撻
🌼彩虹素菜米紙卷配越式甜酸汁
🌼凱撒香草煙三文魚多士
🌼英式紅莓鬆餅(配黑桑子草莓醬)
☕️🫖蜜糖杞子四菊花茶
🍹冰藍薄荷梳打