2008-11-19 5 瀏覽
打電話訂位, 要晚上八點半先有位. 星期日無火鍋. 好似好勁咁,要等位.一家人打的由north point 去西環尾.去到都有有人等位, 不過唔算太多人, 一路都有人walk in 等位.我地早到8:15等了10mins左右有位. 上二樓坐評論番d食物. 叫了一個冷盤, 甚麼鮑片, 好失望, 質感很差, 味道不願評論.甚麼鮑片, 其實之係罐頭鮑貝, 係平野.有個手拍青瓜, 吹了十億八千萬次都無, 已經叫佢無就通知一聲無, 但仍是沒有回音.返而有碟炒菜來了, 又來多次, 個伙計就我地食多碟??? 我唔知佢想送比我地還是怎樣, 不過老爺已say no !!overall, 係無服務!!食物味道not good.收費拍得住大酒樓, 我地7個大人食了$980, 但唔飽.老爺點了條魚$2xx, 然後大家叫小菜, 有一個冷盤.期待的來, 失望而走!!

一家人打的由north point 去西環尾.
我地早到8:15等了10mins左右有位. 上二樓坐

甚麼鮑片, 其實之係罐頭鮑貝, 係平野.

overall, 係無服務!!
食物味道not good.
收費拍得住大酒樓, 我地7個大人食了$980, 但唔飽.
老爺點了條魚$2xx, 然後大家叫小菜, 有一個冷盤.

期待的來, 失望而走!!