2008-05-27 12 瀏覽
之前時新都食過好多次,試佢個漢堡飽皆因係見到佢咁大口氣既banner! 叫左雙層漢堡蛋($12),包係from嘉頓,烘過的,又熱又有少少脆邊;漢堡好明顯係好過急凍個d,有肉汁!有口感,d肉唔係散晒! 加埋佢自製既汁,好好味! 仲有我最鍾意既蛋!! 開頭食過隻蛋係漏心既!!超好味!不過宜家全部都係熟晒! 無咁好食lu! 不過我好欣賞佢用鐵板煎漢堡、蛋、扒,比較有特色! 睇住佢整都幾enjoy! 行過肚餓入去食個包都飽晒! 好抵! 另外亦推介薯條($10)同埋炸雞脾($10)! 前者係波浪形,薯條粉d既! 比起m記幼既好食得多!d野全部都係即叫即整!所以都要等下!! 不過咁樣又好食d,又新鮮d! 唔錯!老闆同老伙計都係好好人!得閒再食!

老闆同老伙計都係好好人!

得閒再食!
  • 炸薯條,炸雞脾、漢堡包(牛肉)