2017-09-13 245 瀏覽
3人行點了一份初雪炸雞...即係芝士粉炸雞。雞肉只是急凍的雞扒肉。並非全隻雞的部分。表不脆又油。芝士粉味道備甜點了一份明太子蛋卷......內包含青紅椒洋蔥薯仔粒,本來還可以接受。但配上的醬汁又喊又甜同時湧現...配上大量生的蔥花一起吃味道很腥👎🏻還點一個煙肉薯仔Pizza😡不知所謂...一來到看到是蔥油餅配上5粒煙肉包住幾條薯條👎🏻飲品卻是精彩😱叫了一杯Passion soda同Blue Ocean...味道超淡。soda水冇氣。明顯係擺左幾耐。兩杯野都冇味甘濟。似飲緊冇氣的1:99果汁甘👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻Ps" 明顯水吧吾識沖野飲。份量比例全錯Blue Ocean👎🏻Passion Soda👎🏻環境係幾好。但3人坐張細圓台就太細啦上食物的速度慢👎🏻半粒鐘黎一樣。星期一已經靜到甘...都甘慢。附送的兩款小食:粟米味道好奇怪。掩白蘿蔔酸味0得甜服務:10問9吾應👎🏻最後忍不住埋單,收銀女仔幫我地埋的。講明吾洗找$。比哂$準備走時有個男侍應突然比張單我地埋。我地同佢講已埋左單。個男侍應搵收銀問。幸好收銀個女仔知道我地埋左單仲吾洗找$

Ps" 明顯水吧吾識沖野飲。份量比例全錯

Blue Ocean👎🏻

Passion Soda👎🏻