第一年的Wedding Anniversary Day,特意同老公去澳門住1晚,係網上搜尋到這餐廳即管一試!去到環境幾好,係白藍色為主的餐廳,有三層,由於沒有訂坐,我坐在底層門口位置,位置有點嘈,但服務生的招待還是很殷勤抵讚!👍🏻😃想位置更好建議預早訂位,走過去2樓和3樓環境較安靜!服務生只推介了數款美食,而我地心中都有心水想點,就點了以下食物!真心正!好好味!前菜: 白酒蒜蜆,酒味、香草味、檸檬味真係好夾!好香!用來點餐送的麵包一流!鱈魚餅,味道很好!預期中的味道!我本人本身很愛馬介休!主食:芝士汁煎蛋繪牛扒好好味!肉汁好多,好香!食到有酒味用芝士味香濃!我叫了5成熟!傳統葡式海鮮飯,鮮味十分!香!甜點🍮主要用來拍照,但都不錯,寫的字很美!總括來講:一定會再回頭!好味!服務好好!😊👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

前菜:

鱈魚餅,味道很好!預期中的味道!我本人本身很愛馬介休!

主食:

芝士汁煎蛋繪牛扒

傳統葡式海鮮飯,鮮味十分!香!

甜點🍮主要用來拍照,但都不錯,寫的字很美!

總括來講:一定會再回頭!好味!服務好好!

😊👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
  • 傳統葡式海鮮飯