自從雜誌一宣傳話半島28樓既felix餐廳晏就做brunch,即刻就勁多人預約,我一打去約都約左成半年🤧皆因以往呢間餐廳晏就係唔開既,一定要夜晚食,咁就會貴好多。-呢個semi buffet brunch 可以簡一個主菜,同埋出邊有海鮮沙律甜品bar任食。介紹返出邊既自助bar先:海鮮有帶子、龍蝦、鮑魚、長腳蟹、煙三文魚等等,款式都算多,而且幾新鮮,介要幫你剪好哂殻😂熟食方面比較特別既就有三種唔同既egg benedict,可以隨便食到飽。另外仲有一間房仔係專食芝士既,岩哂芝士迷!主菜方面,就試左黑松露意粉,同埋beef wellington。意粉煮得有啲太淋,而且黑松露味有待加強,beef wellington就正正常常,冇話特別深刻。總括呢講,呢到食身款式唔係話特別多,但係睇住呢個海景,仲有liveband,人生總係要入一次呢半島歎下既!

介紹返出邊既自助bar先:

另外仲有一間房仔係專食芝士既,岩哂芝士迷!