我好喜歡尋找不同的私房菜,而龍泉私房菜是我聽回最好口碑的一家。本來打算同朋友在新年其間去食開年飯,可惜要初六才開業,而且整個新春其間都好滿,fully booked 結果我最後在三月尾book,四月中才有位!顯視這間私房菜有多受歡迎。用餐當晚,完來除了華源大廈的房子,在海防大廈亦都有,當晚當然,全場full booked。book 時已經訂下餐單,因為有些餸菜是要提早準備的。結果沒有令我們失望,個個餸都十分具高水準!由第一味的辣酒蛋白煮花蟹說起,酒味好香,隻蟹又大大隻,蟹肉又多,賣相吸引,超級好味。仲有不同的鮑㟥翅肚當晚個個餸都十分正,我特別喜歡馳名炸子雞,炸得好靚,味道又不油,好好食個個餸都好大碟,好滿足!最後埋單位位260元!這個價錢食到咁好的食物真係抵到爆!Surely must come again!!Highly recommend!

花雕蛋白蒸海紅蟹
仲有不同的鮑㟥翅肚
招牌三色蝦
馳名炸子雞
個個餸都好大碟,好滿足!
最後埋單位位260元!這個價錢食到咁好的食物真係抵到爆!
Surely must come again!!
Highly recommend!
題外話/補充資料: 一定要預早訂位!最少2星期!
花雕蛋白蒸海紅蟹
招牌三色蝦