2024-03-03 533 瀏覽
呢到周圍都係韓國餐廳,但我次次都係食返呢間每一次都唔會令我失望嘅炸雞同五花腩❤️呢條街星期日晏晝都幾靜,一點幾嚟到,都係得2枱客人喺到,夜晚就會多啲人。我以前都食過好幾次,今次呢個朋友係第一次食,等我推介下最愛嘅菜式先😍(炸)五花腩配泡菜: 以前食過無炸皮嘅五花腩配泡菜,真係超超超好食,五花腩嘅油香味配上酸辣泡菜超解膩今次炸嘅五花腩都係一樣好食,唔配泡菜嘅話,獨立做一款菜式都絕對唔失色😙炸皮冇搶走五花腩本身浸油香味,口感保持彈牙,配埋泡菜都好夾,冇得彈😋半半炸雞就揀咗無骨蜜糖+原味🐓🍯大概每款口味都有6隻,每隻都大大件啖啖肉,嗌無骨炸雞就唔使一路食一路吐骨咁麻煩炸皮脆卜卜,食落又唔會油到爆,原味一樣咁好味韓國餐廳嚟講,紅雞絕對係個人心目中top3🇰🇷味道份量絕對對得起個價錢,性價比都ok下次再嚟就再試下其他菜式
呢到周圍都係韓國餐廳,但我次次都係食返呢間
每一次都唔會令我失望嘅炸雞同五花腩❤️

炸五花腩配泡菜

炸皮脆卜卜,食落又唔會油到爆,原味一樣咁好味

半半炸雞

下次再嚟就再試下其他菜式