[ 第尾牛扒(大興餐廳) ]接近8點到達餐廳,座無虛席,等咗一陣就入得。進入舖頭時已經聞到舖頭好香嘅鐵板牛扒味,食慾大增😍 餐廳座位舒適, 二人入座都有卡位坐。✿鐵板西冷牛扒 🥩$109✿鐵板肉眼牛扒 🐮$109套餐係包埋餐包&餐湯。餐包細細個配牛油食,唔怕食完無胃口食主菜。餐湯有羅宋湯或者忌廉湯選擇。羅宋湯好足料,有好多菜,最驚喜係有好多大大舊嘅牛肉粒😍鐵板牛扒上菜時非常熱,jar jar聲,噴哂煙🔥大大塊厚切嘅牛扒,鋪滿整塊鐵板。牛扒肉味香濃,唔會有港式扒房太重鬆肉粉味嘅感覺。配上香濃嘅蒜蓉汁或者黑椒汁,脆口嘅波浪薯條,勁滿足呀!總結🫦埋單人均百二蚊,晚餐呢個價錢有牛扒食,價錢非常實惠,加上餐廳環境好有老香港嘅情懷,適合唔同年紀既男女去用餐。同其他港式或西式餐廳對比,第尾牛扒絕對唔係排第尾!✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿第尾牛扒(大興餐廳)地址:旺角西洋菜南街218-220號生發大廈1樓電話:23803938 ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

[ 第尾牛扒(大興餐廳) ]

✿鐵板西冷牛扒 🥩$109
✿鐵板肉眼牛扒 🐮$109

套餐係包埋餐包&餐湯。
餐包細細個配牛油食,唔怕食完無胃口食主菜。

總結🫦

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
第尾牛扒(大興餐廳)
地址:旺角西洋菜南街218-220號生發大廈1樓
電話:23803938