2019-10-01 1710 瀏覽
星期日晚7:30左右到!一去到只會嘩!多人到呢,本身諗住堂食都即刻打退念頭叫咗外賣搭的士唔洗5分鐘返酒店食!叫咗聲稱出名嘅蝦籽撈麵,唔知係咪外賣啦,局喺個盒度啩⋯⋯😑麵爽度唔夠,蝦籽份量ok! 總括一般過一般!淨雲吞...雲吞「陸」定等有人叫就落熱湯,雲吞皮已經爛到溶,雲吞餡就好乾,蝦唔爽脆,又冇肥肉,湯就反而唔錯。滷水雞腳拼大腸,雞腳係好食,淋得嚟唔爛反而爽得嚟有口感,味道啱啱好。大腸就係白烚撈滷水汁,勝在乾淨冇臭味,所以都係可以唔食!炸雙拼有6大粒米通鯪魚球,口感實在,冇溝水溝粉嘅鯪魚波波,味道調得唔錯!呢個係讚嘅!另有炸類似錦滷雲吞嘅炸雲吞,餡方面反而有驚喜有蝦喎!其他不過不失啦!價錢我就覺得咁嘅質素係唔值!眼見堂食嘅食客被呼呼喝喝!會唔會再去,大家都衡量到啦!
星期日晚7:30左右到!
蝦籽撈麵
淨雲吞