爸爸同auntie 生日就到打算感受本土情懷, 去間無限時既餐廳食晚飯,慶祝生日大家傾下計,過一個愉快既晚上。 上OpenRice 睇到依間食評唔錯, 就預早決定訂位去試下。 餐廳係街市既2樓,去到6點半但冇咩食客。因為街市既關係所以只有風扇同風機,但都尚可以接受。我地叫幾個小菜1. 新鮮鵝腸2. 涼拌青瓜3. 子疆皮蛋3. 椒鹽軟殼蟹4. 菠蘿咕嚕肉5. 炒牛仔骨6. 蒸白鱔7. 菜膽蒸雞8. 小炒王9. 冰鎮鮑魚餐廳人手極都不足只有兩個職員, 上菜好慢, 有啲仲催左幾次都未黎,最後2、3、5係取消左。‼️菠蘿咕嚕肉絕對唔係食評講到咁好食,軟殼蟹10分之鹹, 白鱔非常唔新鮮‼️可取之處就係啲餸都算大碟而且價錢唔貴, 亦都唔收切餅費,埋單價錢只係1036。但係如果你食食下向上望,或者街去廁所, 你會好難望唔到好幾隻十分巨型既大老鼠.. 如果你好似我咁驚,驚到差啲暈低,我強烈建議你唔好黎食.. 因為好恐怖
爸爸同auntie 生日就到

7. 菜膽蒸雞
8. 小炒王
9. 冰鎮鮑魚

2022-11-20
$129.5 (晚餐)
  • 沒有