2021-06-18 82 瀏覽
📍Hunger Strike (第三街)西環西營盤第三街75-85號康和花園地下8號舖 同朋友喺西營盤時發現呢間墨西哥餐廳,朋友想食呢間嘅墨西哥餡餅,所以就入咗嚟食lunch啦! 呢度有得坐室內或者露天,露天坐位嘅佈置非常靚,適合打卡, 雖然室外冇冷氣但係都有風扇降溫 ! 室內嘅冷氣就夠涼! 牛油雞肉墨西哥餡餅🌮 $58Butter chicken quesaidilla墨西哥餡餅有成十寸咁長! 有好多件雞肉, 而且雞肉幾juicy同新鮮,配菜都好多感覺健康😍 仲有芝士🧀唔會太濃味,係有拉絲㗎 🥰🥰🥰 雞肉壓烤三文治combo 🐔$52 (combo$60)Chicken paniniPanini 比想像中大份! 好鍾意個包烤得好脆口,好有口感而且唔會太硬!😋  呢個醬汁比起餡餅較濃,而且有少少微辣,非常惹味!雞肉就同上面嗰款差唔多,而且都有好多配菜例如洋蔥,生菜!  👍🏻 Combo有薯條同汽水, 我要咗zero coke. 薯條好長🍟,分量適中,而且調了味,非常香脆可口, 值得再食!🥰
📍Hunger Strike (第三街)
西環西營盤第三街75-85號康和花園地下8號舖

牛油雞肉墨西哥餡餅🌮 $58
Butter chicken quesaidilla

雞肉壓烤三文治combo 🐔$52 (combo$60)
Chicken panini

Combo有薯條同汽水, 我要咗zero coke.