餐廳: Lamees
資訊:

同朋友興祝生日🎂揀咗呢間位於宋皇臺既Lamees去到果陣朋友未到~打俾佢又無人聽之際!然後覆返電話話係屋企瞓著左😴甘我自己一個係度等待⌛️之時叫左呢支Mai Po黑啤 真心推介$95充滿咖啡味同朱古力既黑啤~入口好順滑,仲有小小vanilla 同 caramel 味道波本木桶陳釀問下職員有冇小食可以食住等朋友、又吾會朋友到左又凍曬吾好食🫣既野食推薦一下職員介紹左Trio Dip 俾我~我想咩都試下~叫左Spicy Lovers 有三款口味(香辣鷹嘴豆泥、墨西哥辣椒雜果仁醬、煙燻甜椒香辣雜果仁醬) 滿足曬我咩都想試既慾望然後職員好細心甘話~將Pita Bread分兩次上俾我哋~留一半等朋友到左先上~因為要暖暖嘅Pita Bread 包住食先要裝到滿滿既鷹嘴豆醬一啖咬落去~好鬆軟~每款醬既辣都好正、辣味好溫和、吾會係死辣~好有層次等我一邊食一邊等朋友到終於人到、可以叫其他野食職員見我哋叫既野食「建議配啤酒飲」為配合🍺係屬於果味亦好花香既啤酒~好好飲叫左個 Salad : TABOOLEH 同平時出食面食既沙律菜好吾同充滿營養價值「因為啖啖小麥碎」好 fresh 又好好味主菜叫左出面少有既野兔
同朋友興祝生日🎂揀咗呢間位於宋皇臺既Lamees

甘我自己一個係度等待⌛️之時
叫左呢支Mai Po黑啤
真心推介$95
波本木桶陳釀
Mai  Po  Beer

職員介紹左Trio Dip 俾我~我想咩都試下~
Spicy  Lovers

等我一邊食一邊等朋友到

終於人到、可以叫其他野食

職員見我哋叫既野食「建議配啤酒飲」為配合
🍺係屬於果味亦好花香既啤酒~好好飲

叫左個 Salad : TABOOLEH
同平時出食面食既沙律菜好吾同
充滿營養價值「因為啖啖小麥碎」
好 fresh 又好好味

TABOOLEH

主菜叫左出面少有既野兔髀
口感食落似雞胸肉、比較紮實!
可加小小檸檬增添鮮味

ARNAB  -  Rabbit  Leg

呢個「必食」因為真係好正好好食
外脆內滑又入味

佢叫左 「伊比利亞羊 ! 肋 ! 骨 ! 」
回味無窮∞

IBERICO  LAMB  SPARE  RIBS

清曬~吾夠食再叫多個藍青口食
值得一讚個Sauce好好味~淡淡檸檬味同蒜味
不過我個人認為個青口熟得制~
Organic  Blue  Mussels  500g

食呢間餐廳我係俾佢呢個甜品而吸引

滿滿既開心果碎~面仲有玫瑰糖漿~
外層鬆脆酥皮碎包住入邊軟糯嘅甜芝士、趁
熱食仲有少少拉絲效果🫶🏻

生日牌自己加既~店舖無架