2021-11-12
成日經過形點但好耐冇上過去2樓~ 原來呢邊啲餐廳好多唔同晒,而今次試呢間新餐廳裝修設計都幾有心思,食物款式偏向fusion,味道亦都有驚喜!!• 灸燒安格斯牛肉芝士洋蔥湯烏冬 $168🖤烏冬好掛湯,趁熱食仲有芝士拉絲,牛肉中規中矩,但湯頭濃郁完全係我杯茶!天氣涼涼地係室外再飲啖熱湯真係好滿足!• 燒雞脾佐京都辣汁 $108🖤上枱嗰陣第一下只係覺得份雞髀做得唔錯賣相好正,望落都知雞皮夠香脆!但原來重點係個汁😍 酸酸辣辣好正好開胃!• 可可affogato $68見到隔離枱食雪糕我哋又跟着嗌咗份,雪糕質地冇想像中creamy,$68嚟講唔太大吸引力。今次平日晚市大約7:30去到已經接近滿座,所以安排坐咗係室外位置(*留意翻室外位置要先係收銀落單俾錢然後入座),室外環境開揚本來係幾舒服,但美中不足係有啲油煙味,同埋出嚟對門重之餘仲會反彈好易撞到,見侍應推門出嚟送餐都好辛苦,希望餐廳可以改善一下。
• 灸燒安格斯牛肉芝士洋蔥湯烏冬 $168🖤
• 燒雞脾佐京都辣汁 $108🖤