2K
又約朋友飲0野, 成功「阻止」了佢去金鳳 , 0黎了呢度食 yoghurt. "Yoghurts of the day" 有原味及 earl grey 味, 可單一揀或 swirl (兩溝), 我0地就因為對 earl grey 無興趣, 只要了一杯最細 size 的原味 yoghurt, 配荔枝味椰果 ($30) share 食.好耐無食 frozen yoghurt 了... 呢個 yoghurt 好凍, 質地同雪糕無異, 酸酸0地又帶點奶香, 好清新, 不錯; 荔枝味椰果味道就太甜又甜得好假, 早知唔叫!小店周圍白雪雪, 型格十足, 又有幾好坐的梳化椅, 蛇王一流 店員們熱情有禮貌, 招呼幾好.下次0黎的話, 會試試雪櫃內的 takeout 荔枝味 yoghurt.P.S. 估唔到朋友 K 都食 yoghurt, 仲以為佢淨係會食朱古力雪糕0架 tim.
又約朋友飲0野, 成功「阻止」了佢去金鳳

店員們熱情有禮貌, 招呼幾好.

蛇王一流
原味 yoghurt 配荔枝味椰果 (最細 size $30)