2021-04-06
👧🏻😋👅🍽✨Baba's Station (荃灣路德圍)-💛Google form登記💛位唔多但都叫有啲凳有凳pan,同少少梳化底💛平時經過成日都見到排長龍,今日早起身特登返12點未開門,就早兩個字去等,成為第二枱客😎-青咖喱雞肉 $87✨可以揀單點16安士咖喱雞,或者套餐有12安士咖喱,加油酥餅、飯同沙律✨青咖喱菠菜底,唔算好辣,但好香好惹味,點油酥餅同撈飯都好正✨雞肉嫩滑,有少少菠菜碎係個汁度✨飯唔係我預期中常見好幼果隻,但比普通米飯都幼身同輕身;沙律個醬好特別,酸酸地好開胃-燒羊肉薄餅 $92✨面頭有少量紫洋蔥同青椒,羊肉都幾大舊,芝士極多,有少少回香灑係個面突出左羊肉嘅香味✨特別地方係薄餅底好soft,好似啲naan咁-芒果乳酪$33✨我未飲過咁濃味既lassi!質地亦都好杰,5枱客有4枱都點🤣✨佢仲有粒粒乳酪唔知整唔勻定特登 😂 但又覺得口感幾特別-印度啤酒 Kingsfisher $38✨顏色係焦糖色,加左葡萄糖糖漿,喝落清新有D柑橘味✨麥味香同咖喱幾夾
Baba's Station (荃灣路德圍)
💛Google form登記
💛位唔多但都叫有啲凳有凳pan,同少少梳化底
青咖喱雞肉 $87
✨雞肉嫩滑,有少少菠菜碎係個汁度
燒羊肉薄餅 $92
✨特別地方係薄餅底好soft,好似啲naan咁
芒果乳酪$33
✨佢仲有粒粒乳酪唔知整唔勻定特登 😂 但又覺得口感幾特別
印度啤酒 Kingsfisher $38
✨顏色係焦糖色,加左葡萄糖糖漿,喝落清新有D柑橘味
✨麥味香同咖喱幾夾