2024-03-01
一入到嚟呢度,完全好似去左Kpop 世界,即刻瘋狂打卡先!蟹籽海鮮蛋卷蛋卷嘅口感好好,入口即化,好有層次感。蟹籽嘅鮮味同海鮮嘅鮮甜完美結合,帶出一種驚艷嘅美味。「玫瑰」麻辣韓式燉雞燉雞肉質鮮嫩多汁,滲透咗麻辣醬嘅香辣味道。雞肉入味,帶有微微嘅甜味同香料嘅香氣,絕對係一道令人垂涎欲滴嘅韓式美食。辣炒小章魚五花肉小章魚炒得剛剛好,口感彈牙,五花肉則係軟嫩多汁。辣椒醬帶出一種辣味刺激,同章魚同五花肉嘅鮮味完美結合,帶來一種令人欲罷不能嘅美食享受。WHITE炸雞配脆脆薯格炸雞外脆內嫩,肉質鮮嫩多汁。脆脆薯格炸到酥脆金黃,帶有香脆口感。一口咬落,肉汁同脆脆薯格嘅結合,帶出一種令人難以抗拒嘅美味享受。黑松露瀑布芝士炸醬拉麵拉麵嘅口感有啲咬勁,黑松露嘅香氣瀰漫鼻腔。瀑布芝士融化喺拉麵上,帶出一種濃郁嘅芝士香味。青蘋果刨冰啤酒,呢款係我哋嘅重點推介👍青蘋果刨冰清新爽口,刨冰嘅口感細緻軟滑,入口即化。啤酒嘅氣泡帶出一種微微嘅酸甜味道。總括黎講,呢度嘅食物口感同味道真係出色到爆燈。推薦大家嚟打給食好野🤭🤭
蟹籽海鮮蛋卷
「玫瑰」麻辣韓式燉雞
辣炒小章魚五花肉
WHITE炸雞配脆脆薯格
黑松露瀑布芝士炸醬拉麵
青蘋果刨冰啤酒,呢款係我哋嘅重點推介👍