2023-08-22
今日去咗呢一間位置喺諾士佛台嘅尖沙咀餐廳,餐廳位置喺諾士佛台1號8樓,位置嚟講都算非常方便我哋喺尖沙咀地鐵站B出口行過去大概都係5分鐘嘅路程,B出口直行想去一直轉左就係,位置相當理想,今日我哋大概7:00去到,餐廳都座無虛席,好彩我哋有預約,同店員確認咗預約之後就入咗去,店員亦都好友善咁樣介紹佢哋嘅餐牌,呢一間餐廳係以y2k風,入邊有好多唔同懷舊嘅遊戲機,亦都有兩隻生招牌嘅熊啤啤,再加埋好多唔同嘅霓虹燈,啱晒鍾意打卡嘅朋友,我都忍唔住攞咗電話出嚟影 🤚🏻黑松露芝士炸醬麵,呢一個係餐廳嘅招牌菜,嚟到嘅時候又見到黑松露醬同埋有一隻煎蛋喺上邊,店員叫我哋撈埋一齊食就可以,我哋撈埋一齊食之後發覺口感非常好食,再加埋黑松露嘅味道非常濃郁,口感簡直係昇華,份量亦都好多,我哋都覺得好抵食,絕對唔可以錯過!🤚🏻RED炸雞配脆脆薯格,炸雞嘅份量非常多再配埋即叫即炸嘅薯格簡直係非常好食,每一件入口都熱辣辣,而且餐廳仲俾咗茄汁同埋佢哋特製嘅醬汁我哋點,令到口感嘅味道更加提升!呢一個價錢嚟講其實都算唔錯,大大份!🤚🏻BBB刨冰啤酒,呢個啤酒上面再加埋青蘋果炮兵非常特別係我第一次飲呢一個組合嘅啤酒,一開始飲嘅時
🤚🏻BBB刨冰啤酒,呢個啤酒上面再加埋青蘋果炮兵非常特別係我第一次飲呢一個組合嘅啤酒,一開始飲嘅時候已經有少少刨冰嘅味道,跟住飲到中間嘅時候成杯會變咗青色,非常有趣,而且味道非常特別我哋下次嚟到都會想再叫吓其他唔同嘅味道!
總括嚟講用餐愉快,下次會再返嚟幫襯!