早幾日夜晚忽然想食泰國野,就來依間餐廳試試. 當時有幾張檯等緊,咁我地都取左張飛排隊,大約係第4-5張檯. 果時好熱同帶住BB,咁我地就選擇企係鋪頭裡面,免得BB太辛苦. 其間有對公公婆婆都係排隊想企係鋪頭裡面,畀一位女知客趕翻出去等,話佢地會阻礙佢地做野.約35-40分鐘過去,下張檯終於到我地既時候(已經有檯執緊). 有個女人走入黎同女知客講禁多人佢唔等喇, 女知客好似識得佢咁話,依個時候一定要訂檯唔係要等好耐. 個女人話有,但係訂唔到,之後就走出鋪頭. 轉頭個女知客見到本應係我地既檯執好,就立刻沖出去截個個女人俾左張檯佢!!!我過去同個女知客講,佢禁做好有問題. 佢重理直氣壯咁話個女人訂左檯. 我問女知客佢係唔係以為我成家係聾既, 佢地之前既對話就係我地面前講. 女知客就即刻改口話無辦法, 個女人係老細既朋友. 我話我要見佢老細. 依個時候公公婆婆(之前俾女知客趕出去街,個對公公婆婆)亦目擊整個過程, 公公按耐不住話同女知客講都無用, 就直接沖去一位看似老細企係收銀既女人理論! 而我就繼續同女知客講叫佢老細出來. 約5分鐘後, 公公怒氣沖沖咁走走左喇. 我地當時亦覺再係到受氣無意思

我過去同個女知客講,佢禁做好有問題. 佢重理直氣壯咁話個女人訂左檯. 我問女知客佢係唔係以為我成家係聾既, 佢地之前既對話就係我地面前講. 女知客就即刻改口話無辦法, 個女人係老細既朋友. 我話我要見佢老細. 依個時候公公婆婆(之前俾女知客趕出去街,個對公公婆婆)亦目擊整個過程, 公公按耐不住話同女知客講都無用, 就直接沖去一位看似老細企係收銀既女人理論! 而我就繼續同女知客講叫佢老細出來. 約5分鐘後, 公公怒氣沖沖咁走走左喇. 我地當時亦覺再係到受氣無意思都走左.

依間餐廳原全唔尊重排隊精神, 態度又差, 錯都唔認重要死撐, 價錢重唔係平! 食完會飛同貼錢都唔會去!!! 一些服務飲食行業最基本既野都做唔到!!

Extreme Bad service! I would recommend people to watch out for this horrible restaurant!!!
2011-08-07
45 分鐘 (堂食)