2022-07-08
升職咁大件事一定會比人屈食飯,但都係開心事黎😚請得都一定係好朋友,所以唔可以求其,搵間環境同食物質素好既先唔可以失禮🤭三層樓高的設計,係中環地段好少見,環境寧靜舒適,感覺華麗高貴的氣派✨有一大片玫瑰花花牆身,我地影相打卡就最合適不過我就揀左Mirror Anson Kong 既專屬晚餐🍴頭盤先係天使蝦他他,用蝦刺身加上魚子醬已經覺得好驚喜,仲有金箔做點綴,更顯名貴再來是燒珍寶帶子同波士頓龍蝦湯,帶子是Jumbo size!!! 鮮味肉嫩,燒得好好食🤤波士頓龍蝦湯超重龍蝦湯,勁足料🦞 仲有龍蝦肉,口感同味道都相當不錯👍🏻主菜有黑鱈魚,因為朋友好鐘意食羊,所以我特意揀左澳洲羊架,羊架肉鮮嫩及柔軟,有羊味得黎唔羶,正😆最後就食埋甜品-腐皮拿破崙作為依餐升職飯既結尾,拿破崙餅皮鬆脆,甜味適中,我同朋友都好鐘意❤️