揀咗一間比較小眾嘅餐廳~就係葵興嗰度嘅eat@ease旭逸Hotel Ease荃灣。 呢間酒店嘅自助餐價格親民,經常有網上訂購優惠㗎喇!食物質素係呢區真係好高食得過!今次我試咗佢哋嘅珍寶大頭蝦花膠任食生蠔海鮮自助餐,係好抵食值回票價㗎喇!海鮮新鮮到... 蝦同蠔超級好味嘅!生蠔肉肥美又回本,開蠔師傅真係好用心,confirm蠔係冇蠔碎片嘅!我仲好鐘意佢哋嘅周末carving燒牛肉,粉紅色嘅肉汁真係唔得了㗎喇!除咗海鮮同燒牛肉,佢哋嘅魚生同炒蟹都好出色㗎喇!仲有特別加送每人位上嘅大頭蝦、鮑魚扣同花膠,真係有豪華感㗎喇!對比返,佢哋嘅價格真係非常實惠㗎喇!雖然位置稍微偏遠啲,不過以咁抵嘅價格享受咁好嘅美食,真係好划算㗎喇!唔止食物好好,佢哋嘅服務亦都好周到㗎喇!服務員非常細心地為我哋換碟,餐廳整理得乾淨整齊,仲有舒適嘅音樂,真係令人感到輕鬆愉快!而且冇限制用餐時間,下雨天可以慢慢坐!咁樣嘅周六晚上真係非常享受㗎喇!而就有啲小意見嚟講,佢哋嘅清蒸魚同粉絲扇貝味道不錯,質地有咬口,但可以再淋軟啲,整體嚟講都算唔錯㗎喇。至於甜品方面,有啲一般般,冇咁出眾。不過佢哋嘅水果好甜補返得D分都不錯!😊🍉

!生蠔肉肥美又回本

!咁樣嘅周六晚上真係非常享受㗎喇

,整體嚟講都算唔錯㗎喇。至於甜品方面,有啲一般般,冇咁出眾
。不過佢哋嘅水果好甜補返得D分都不錯!😊🍉雖然周圍冇大型商場!最正嘅係佢仲有免費專車送你去地鐵站,超方便㗎喇!專車仲係全日行駛,唔洗擔心交通問題。

總括嚟講,我對呢次自助餐ok滿意happy happy😊💯可以encore
!!
2024-04-06