2012-12-10 2512 瀏覽
去過2間唔同形式的MAID CAFE,今次我地睇中左呢間...事前我到上過OPEN RICE 睇下人地D食評,但負評都幾多,但心諗只向一試的心態,點到要試下首先:食物方面,呢間女僕因為係即叫即整,所以呢,我提議大家入到去好睇定食咩,否則真係等好耐我地幾個分別叫蛋包飯,香蕉脆批,同埋一個多士,全部都係SET DINNER推介:蛋包飯:個人認為,真係新鮮整,仲熱WOR,味道同唔錯,茄汁唔會太酸,唔單止係咁,仲要係睇得出用心整的。香蕉脆批:真係咬落去脆,唔會淋哂,夠哂甜,而香蕉味都幾重,幾香,不過真係夠哂細份LO對於細食的女性一流。呢杯咖啡order之前都好似有得簡唔同種類,好細心水蜜桃茶,真係一飲落去醒神環境:其實成間CAFE真係好静,真係蚊飛過都聽到, 之前去ge MAID CAFE都比較噪吵,都係似普通 CAFE 多D,一個人去都唔覺得怪,真係好想係到訓教服務:當我入去果陣真係好有返屋企感覺,所以一入去就要除鞋,女僕好有禮地用日語說歡迎返到屋企之類啦....係服務細節黎講呢,整體都好好,女僕總算係同客人都有交流,幾PRO,睇得出真係訓練出黎。不過每位客人只有2個鐘頭時間,所以一入位呢,

推介:
AKB48....XD

香蕉脆批:真係咬落去脆,唔會淋哂,夠哂甜
,而香蕉味都幾重,幾香,不過真係夠哂細份LO
對於細食的女性一流。
呢杯咖啡order之前都好似有得簡唔同種類,好細心
水蜜桃茶,真係一飲落去醒神

服務:

不過每位客人只有2個鐘頭時間,所以一入位呢,真係好叫定食物,因為真係等好耐。

終結
一個休息好去處,食物味道整體都OK,不過份量就唔岩我D男士啦,多人去的話建議包場,因為真係好容易影響到人,
我同自己講,我一定會再黎
,希望都可以保持水準..
2012-12-09
AKB48....XD