2006-10-15
今個星期一, 公司同事推介這間Triple O's , 佢話個Burger 勁正, 所以今日Lunch 走左去試下. 原本諗住去尖沙咀CitySuper 對面o個間, 但Openrice D 食批麻麻, 好壞參半. 可能係新開關係, 質素唔穏定. 諗諗下都係唔好博, 買左個包唔好食就死啦, 所以走左去金鐘o個間試. 果然係好介紹, 我order 左個磨菇包餐( 磨菇包+ 薯條+ 汽水) - $59 , 加左車打芝士- $10 , 汽水轉藍莓奶昔- $20 , total $89 ! 睇落好似貴左D , 但物有所值. 個包勁多汁( 牛肉汁+ 醬汁) , 漢堡扒牛肉味好濃, 好好味. 睇過Openrice 有D 食批話士多啤梨奶昔無士多啤梨味, 所以叫左籃莓奶昔, 但係一樣無乜藍莓味, 淨係得奶味, 下次飲返汽水好過! 食左個包後, 巳經好飽, 唔想食個薯條同飲杯奶昔, 不過買左唔好嘥 , 食晒成個餐後, 由lunch 飽到22:00 , 勁! 如果大家唔係咁大食, 唔好叫餐, 淨叫個包同飲品好啦. 女仕們就最好2 個人share 一個包好D !