2024-01-29 435 瀏覽
Tiramisu ($68)「真心聽過呢個tiramisu好耐 大家都評價又大件又好食🥸等我嚟評評價啦🤭一上到嚟係真係哇咗一聲👀$48咁大件唔係卦😳😳😳真係算好大舊 坊間$70都係可能得呢道嘅一半🤣食落切開可以見到佢比較濕身 最底層充滿咖啡🤣🤣而中間都好creamy🤭真心算係性價比之選🫶🏻不過不過!公平啲講 佢口感味道屬中上 未算最top不過不失 食過再好食嘅就有比較🫣但係咁嘅價錢算唔錯吖😇」我真係照cop返上次嘅食評😂😂😂不過今次嚟加咗啲價🥹any肥佢加咗價個份量都係大過人😂😂😂😂所以值得原諒🙏🏻🤣而今次我都覺得有進步嘅!🤭成件事creamy咗加咖啡味濃咗比上次入口wet啲🤣🤣🤣🤣.Ginger Latte ($50)薑味幾濃不錯喔🫶🏻成件事都好creamy 啲奶打得好好🤭😂
Tiramisu ($68)

Tiramisu

Ginger Latte ($50)
薑味幾濃不錯喔🫶🏻成件事都好creamy 啲奶打得好好🤭😂
Ginger  Latte