2014-09-17 1464 瀏覽
Illy既咖啡其實其他餐廳都有,例如SuperSandwiches,不過最正宗最好飲都係去番本店。杯Latte咖啡味濃,咖啡師仲好細心咁拉左個心形拉花,抵飲。而墨魚面係我最欣賞既,雖然價錢有少少貴,但係墨魚汁好香好濃。最最最特別既一定要數到Tilamisu,好重咖啡味,入面既Cream好Creamy同甜度合宜。TILAMUSU勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!勁正!!!勁好食!!!!
TILAMUSU
SuperSandwiches