食物凍, 但可接受. 投訴無門先最難受.晚上因有coupon, 一家專由九龍drive car入去airport 食.Order前已問清楚order紅酒($560), 可否同用staff discount + coupon. Waitress已清楚回應可以.(強調: waitress 成晚dinner既service係滿意的)其間, 我地有bb車, bb頭上, 另一個waiter竟然一次攞住太多野, 放左10多隻蝶, 係bb頭上. 我家姐叫佢即刻攞開, 佢竟然話"我會, 我一陣放好d野就會取走. (語氣係impolite回應!!). 個個唔係一張飯桌, 而係一個好似partition既"難乾"only! 我家姐再講一次講係即刻, 佢先不願意地攞返走bb頭上既蝶.!!!!到埋單, 係(十隻蝶)個個waiter, 同我地講紅酒無staff discount. 我正想講, 我order前已問清楚discount可同時使用先order, 我一次都未講完, 個男仔已經無禮貌地對我地講左3次, "係唔會有discount", 佢話個waitress自己出錯, even waitress係大家面前

食物凍, 但可接受. 投訴無門先最難受.

到埋單, 係(十隻蝶)個個waiter, 同我地講紅酒無staff discount. 我正想講, 我order前已問清楚discount可同時使用先order, 我一次都未講完, 個男仔已經無禮貌地對我地講左3次, "係唔會有discount", 佢話個waitress自己出錯, even waitress係大家面前講話係佢自己攪錯左, 佢都要我地比錢.

最後我地話要向manager投訴呢個男仔既service太差, 真係不能接受. 點知個manager一黎到, 語氣同講既說話係同個男waiter一樣!! 佢話如果我地堅持要攞返個discount, 佢地只好叫個女waitress比返cash我地! 最後, cash到手, 但硬食好差既service. 走前我比返d cash個女仔. 我同佢講, 少少錢, 其實唔係一個主要問題, 問題係, 佢地講錯在先, 冇一句唔好意思之餘, 重要無禮貌地叫客人比錢. 最後只能贈grappa"s公司一句: 上樑不正, 下樑歪!"

no next time.

2011-03-05