2021-12-12
芝加哥串燒酒場星期五晚梗係搵個地方好好消遣一下,順便飲兩杯,就搵咗呢間芝加哥串燒酒場,個名好特別🤣呢度有得睇波,有得食串燒,輕輕鬆鬆飲下酒我覺得好chill同埋relax🤪一坐低一口氣叫咗勁多串燒,叫完都懷疑緊兩個人食唔食得晒咁多嘢😂❤️牛肩肉珍珠米飯我覺得呢個飯超正,首先牛肩肉好滑好嫩好有牛味,另外珍珠米有牛汁嘅陪襯下都好好送飯😍🧡鮮蛋煙肉烤大啡菇,多春魚,白鱔,燒鰻魚,雞翼包飯,鮑魚,我覺得以上嘅串燒係好好食嘅,佢將你嘅order一次過燒出嚟,等你可以趁熱食,雖然等佢燒出嚟要啲時間,但係真係熱辣辣拍落去好爽🤣💚燒蘆筍,雞肉,牛舌,燒菠蘿,蕃薯仔以上嘅串燒就較失色,可能係食材關係,例如好似菠蘿咁就唔係太甜啦,同埋牛舌笑得有啲耐已硬左少少喇💙泰式脆炸八爪魚呢個超級好食,男朋友將成碟拍晒,佢話食得出八爪魚好新鮮,我都覺得好有誠意,呢碟必嗌🤣🤣
❤️牛肩肉珍珠米飯
🧡鮮蛋煙肉烤大啡菇,多春魚,白鱔,燒鰻魚,雞翼包飯,鮑魚,
💚燒蘆筍,雞肉,牛舌,燒菠蘿,蕃薯仔
💙泰式脆炸八爪魚