2016-02-21 500 瀏覽
去酒吧飲酒除咗D酒重要之外, 氣氛同埋食物質素都好重要. 今日專登約埋班Friend 黎旺角試下呢間的手工啤酒.去到已經10點, 但似乎呢間酒吧越夜越旺, 好彩等咗一陣已經有位. 佢呢間裝修得幾有Style, 係半開放式設計, 我地安排坐係近窗口的位置, 可以望下街景, 感覺幾舒服. 打開Menu 手工啤酒大大話話有幾十款咁多, 花多眼亂我地各人叫咗唔同款黎試下, 味道同我地一般飲開的啤酒唔同, 真係款款都唔同味道唔同性格, 幾過癮, 值得一讚係 Menu 有埋Tasting Note, 唔識飲都可以跟住Menu 黎叫.食物方面都做得唔錯, 我地主要叫返D香口小食黎送酒. 蜜糖腸仔夠香口惹味; 甘梅薯條食落甜甜地夠晒脆, 兩樣送啤酒都一流. 呢間酒吧氣氛都幾好夠晒熱鬧, 侍應做野都好快手有禮貌, 感覺舒服Relax, 下次可以再幫襯!

2016-02-05
10 分鐘 (堂食)
$150 (宵夜)