餐廳: 意廊
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2021-12-01 326 瀏覽
今日食評有✍🏻 麗豪酒店/西餐(外賣)試食指數⭐⭐⭐⭐店舖衛生NA侍應態度NA((每項5⭐️為滿分)) ·在麗豪酒店坐月子老公可以留宿疫情關係不想外出用膳叫了room service·1️⃣公司三文治🥪賣相好👍🏻烘底三文治材料冇整濕啲包👍🏻食材豐富👍🏻可惜沒有提供餐具🍴·2️⃣炸薯條🍟首先值得一讚嘅係包裝佢哋喺盒度剪開咗一角做透氣免香脆的薯條變腍👍🏻原隻薯仔切條做都好有心機可惜偏鹹咗少少🤏🏻·比較有趣的是Room service 不計算落房租內要即時信用卡繳款·外賣🥡大概188幾貴下·599Eat疫情下的食肆怕多人辛苦排得嚟又唔好食食外賣食到悶想岀去搵食又驚唔衛生·我哋599•Eat幫到你無論大鋪小店我哋都會盡試盡講
今日食評有✍🏻
麗豪酒店/西餐(外賣)
試食指數⭐⭐⭐⭐
店舖衛生NA
侍應態度NA
((每項5⭐️為滿分))
在麗豪酒店坐月子
又驚唔衛生
我哋599•Eat幫到你
無論大鋪小店
我哋都會盡試盡講
20 分鐘 (外賣送餐)