同男朋友都係鍾食sushi 的, 見到佢轉左有sushi 食, 當然唔放過入去試試。環境本來幾好, 但因打燈問題, 一0的桌就太光一0的桌就太黑, 我就坐在太黑的位置, 不過張椅就真係幾好坐。叫左三文魚sushi $9 好抵食, 不過就唔會覺得有什麼特別; wasabi 八爪魚sushi 好好食, 因為比較多wasabi 八爪魚;軟殼蟹手卷, 始終唔夠元氣好食, 完全無沙律醬, 好乾, 軟殼蟹用太多粉炸, 係唔好食lor; 蟹子sushi okay; 八爪魚前菜就太過份, 得三隻, 過少, 成碟都係紅蘿蔔絲, 千萬唔好叫!!!總之味道一般, 唔會特別平過人, 最特別的是waiters 佢地係成班後生仔幾醒目, 做野都幾快, 少miss order, 聽到周邊0的女仔話佢地幾個都幾靚仔, 連sushi 師父都幾後生gar~