2019-08-20 306 瀏覽
見網上咁多人都討論呢間過江龍所以趁星期日同男朋友一齊嚟試吓💪🏽星期日大約15:00到 冇人排隊 店內亦都坐唔滿因為第一次嚟 所以都用咗少少時間去睇Menu因為本人係唔食牛肉 所以要慢慢睇吓邊一樣冇牛肉 最後揀咗BLT sandwich 同埋 Oreo Chocolate Milkshake 😍男朋友就揀咗double beef burger 男朋友話同shake shack比burger佢會比較鐘意SS我就比較鍾意FG 因為SS得雞肉大啡菇唔係牛肉FG有sandwich同hotdog可以選擇但不得不就既係我無比佢既BLT surprise到 😕佢話就話係sandwich 但係個包都係burger既包味道一般 無特別可圈既地方 性價比唔高 可能係大眾既評價太高 我expectation都高 薯條都一般 就算有薯味 但係炸得唔好食就只係浪費食材 🤷🏻‍♀️Oreo chocolate milkshake 係唔錯 飲完好guilty 🙈Overall唔會再黎 如果想食好食既burger又想要支持香港小店同多選擇既 我推薦尖沙咀既「嘉寶漢堡」 多選擇 有牛豬羊蝦魚 香港人煮 薯條有番薯同普通薯條
見網上咁多人都討論呢間過江龍
佢話就話係sandwich 但係個包都係burger既包
味道一般 無特別可圈既地方 性價比唔高
可能係大眾既評價太高 我expectation都高

Overall唔會再黎
多選擇 有牛豬羊蝦魚 香港人煮 薯條有番薯同普通薯條 仲有另加小食有炸燒賣有炸芝士 仲有鬼佬涼茶 一人埋單唔過$100 一定抵過FG 同 SS
✌🏻✌🏻無賣廣告呀我自己試過所以推薦一下✌🏻✌🏻