2018-03-27
食物:2018年3月31日前買一送一。比較抵,值得去試新野。要係門口T V下面拎左卡才有優惠!牛肉井:牛肉份量多,不un,9成熟,食到燒既香味。味精重,不停飲水。飯不太香,比較乾,要加D soy source送飯。豬腩肉井:份量也OK. 但menu相和現實版也相較很遠。特別在於豬肉色上。豬好un,咬到牙痛。湯不太咸。沙津菜超普通。無歺飲。冇加一。免費水既杯超迷你,飲2啖就飲完!要換正常size吧!服務:差! 著灰衫貌似經理既男人帶位,面黑黑冇笑容,冇礼貌!約有4丶5張空枱不安排我地坐,我要求坐,佢話「吾得,冇2人枱,吾坐bar 枱就出去等下。」佢要我地坐bar枱,bar 枱對住煮食很大油煙味。 我地坐bar枱已本身有2位客坐緊,本身我想格一個位坐,經理又吾比,要跟住第3個位坐。全bar枱同六個位,最尾個位冇可能有客坐,因為佢地枱上擺放雜物。食完飯比埋💲,最尾個2個位根本冇客人位,甘点解一開始吾尊重客人,要人位跟位甘坐!真係好迫,坐左郁吾到囉!其他waitress都係面黑黑冇笑容。吾似去食日本歺。食到人心情很差!衛生:差!因為坐bar枱望住open kitchen,煮野食全部冇帶手套!例
湯不太咸。沙津菜超普通。
無歺飲。冇加一。
免費水既杯超迷你,飲2啖就飲完!要換正常size吧!
衛生:差!因為坐bar枱望住open kitchen,煮野食全部冇帶手套!例如,煮好D牛肉就甘用手每片甘放上飯到!去蛋白就甘用手掌去蛋清!其中一個waitress係樓面做做下野,入去kitchen拎一盒沙津菜放又拎一個盒到,佢冇洗手下,就有用手「拿」過去另一個盒!
結論:如果冇買一送一後不會再去食,因價錢不值甘貴。都吾係甘好食,又受氣!