2019-03-11 732 瀏覽
係新世紀做完瑜伽,去咗附近諗住求其食個晚餐。首先,餐廳好嘈,有人book左半個場。不過,求其食啲嘢就冇所謂啦。叫左杯mocktail ,用芒果加橙溝出嚟嘅,正常,唔太甜,麵包普通,Ritz-Carlton 既bar n lounge既提子包好食得多。嗌左個dinner set,四百幾蚊有普通級數嘅牛扒,800幾有和牛。頭盤可以揀煙三文魚凱撒沙律或者餐湯,依個係忌廉南瓜湯,幼滑香濃,唔錯。牛扒真係好差,我叫medium rare,即係三成熟切出嚟係少少粉紅色都無,好似well done咁,outback/la vache 既steak好食得多,無seasoning 真係淡而無味,又韌,薄得黎冇肉汁,十分失望。成塊扒都好熟👎🏻甜品係朱古力蛋糕,個樣幾靚,食落就正正常常。下次嚟飲吓嘢會比較好,食飯就真係差啲,餐廳服務幾好,人手都算充足。
係新世紀做完瑜伽,去咗附近諗住求其食個晚餐。

成塊扒都好熟👎🏻
甜品係朱古力蛋糕,個樣幾靚,食落就正正常常。