2010-11-09
4-11-2010心情幾差的一日, 又要等朋友一段時間先有飯開, 收工只想搵間 coffee shop 坐低靜吓, 從地鐵站上來無耐就見到呢度, 又入嚟飲杯 caffe latte.叫了 large ($30) 杯, 嚟到又真係幾 large 面頭奶泡唔算厚, 但質地十分幼滑, 飲完喉嚨好舒服 咖啡 base 夠香濃, 唔苦亦唔澀, 奶味香, 飲完個口亦唔酸, 唔使落糖飲啦. 好飲又幾「襟」飲的一杯 caffe latte, $30 絕對物有所值, 值得試試.平日的 6:xx pm 嚟到完全包場一樣, 靜靜的好舒服, 不過可能實在太冷清, 冷氣顯得特別凍 店員們幾友善的, 不過我呢日心情實在幾差, 希望佢哋無被我的黑口黑面嚇親吧.放低 $30 離開, 會再來飲咖啡的.
4-11-2010
放低 $30 離開, 會再來飲咖啡的.