2015-11-15 567 瀏覽
Candy 俾人係咩咁講?甜到笑定係 SODALICIOUS? 對朕黎講,糖真係唔係我嘅飛佛。雖然朕身為一個男子漢,都真係可以承受到甜耶耶嘅美食,但係純糖,有時真係唔係好掂,頂唔順。最近朋友間珍珠奶茶舖隔離開咗一間奶昔店,為咗睇吓佢實力有幾強,就膽粗粗沖左入去試吓。估唔到麻雀雖小,鋪頭裏面真係迫滿晒人,已佢呢度主打就係不同嘅糖果加入奶昔!但係店員知朕可能唔食得太甜,如果加埋原味奶昔嘅話,可能真係會甜得滯入唔到口。所以店員就推介左我試一試個乳酪味奶昔~加埋泡泡糖果,尤顯得真係冇咁甜酸酸地夏天最容易入口(actually I know it's autumn now...) 奶昔冰冰涼涼,厚身令到佢可以冇咁快溶化,加上泡泡糖其實都唔係咁甜有啲鹹鹹地,食其落實好 match!一定推介啦!睇來朕個 frd 嗰間奶茶好真係。。。
Candy 俾人係咩咁講?

甜到笑定係 SODALICIOUS?
對朕黎講,糖真係唔係我嘅飛佛。

所以店員就推介左我試一試個乳酪味奶昔~

一定推介啦!

睇來朕個 frd 嗰間奶茶好真係。。。
15 分鐘 (外賣自取)
$50 (宵夜)
慶祝紀念
聖誕節