2009-04-28 6 瀏覽
嗯~心血來潮想食buffet!!聽d朋友仔講尖東有間酒店既dinner buffet唔錯,所以''殊''一聲就去啦~一行4人上左去...首先望下個場,,ok ar~唔係好大,但都唔細囉坐低之後,d waitress 好nice問我地要'凍水or熱水''因為有d酒店問都冇問就俾水,好唔專業開始我地既大搜查之旅~~第一件事梗係拎生蠔啦<<<即開嫁>>>唔錯唔錯~好美味啊!!!!再搜查其他海鮮~~有我最鍾意食既''凍蝦'',,''(非)翠螺''~值得一讚讚讚!!!經過一輪海鮮大搜查..再搜''日本刺身''~gooddd@@@由於我唔係太喜歡食熱盤~所以淨係飲左個湯&燒牛肉不得不提e個燒牛肉~~~超美味,i like it!!好~要去搜查甜品啦~d friut好甜..d cake整得好靚..原來佢地今個月係做thai promotion所以有好多泰國甜品~值得一試係個雪條自製嫁~我o係hk真係未見過囉~泰國風味牙!!飲埋個餐茶~埋單走luu!!有openrice coupon85折~超抵!總括黎講::::我會俾佢地幾高分因為依家即開生蠔真係好少.
嗯~心血來潮想食buffet!!
聽d朋友仔講尖東有間酒店既dinner buffet唔錯,
所以''殊''一聲就去啦~

一行4人上左去...
首先望下個場,,ok ar~
唔係好大,但都唔細囉
因為有d酒店問都冇問就俾水,好唔專業

開始我地既大搜查之旅~~
第一件事梗係拎生蠔啦<<<即開嫁>>>
唔錯唔錯~好美味啊!!!!
再搜查其他海鮮~~
經過一輪海鮮大搜查..
再搜''日本刺身''~gooddd@@@
由於我唔係太喜歡食熱盤~
所以淨係飲左個湯&燒牛肉
不得不提e個燒牛肉~~~超美味,i like it!!
好~要去搜查甜品啦~
d friut好甜..d cake整得好靚..
原來佢地今個月係做thai promotion
所以有好多泰國甜品~值得一試係個雪條
自製嫁~我o係hk真係未見過囉~泰國風味牙!!

總括黎講::::我會俾佢地幾高分
因為依家即開生蠔真係好少..抵讚!
d服務員幾好~環境ok ar~食物比其他有名既酒店''好''
我會再去食嫁!~
唔好意思~我d朋友仔未send相俾我,upload唔到牙!