2011-04-27 17 瀏覽
同朋友買左$148團購餐,book左復活節假期去食,book左6.30去到7點左右啦, 已經有幾檯客食梗仲早過我地喎坐低後有個後女仔過黎招呼我地, 態度都ok有善, 冇D人講得咁差呀!等口左一陣,團購餐沙律黎啦, 好似薯容咁都幾好食呀!!池魚咩咩 + 三文魚剌身, 好新鮮, 有D冰裝住好搞笑!跟住就到吞拿腩壽司, 勁好味, 額外叫多口左兩件, 哈哈!之後大蜆湯, 上檯時有D木魚"郁郁下"個friend話好驚, 益埋我正鐵板鵝肝都OK, 幾JUICY, 仲聽見隔離檯對COUPLE 讚好仲話好味過咩咩餐廳, 都幾搞笑!鐵板燒和牛MY FAVOUR,岩岩好,7成熟, 一D都唔UN.炒飯同炒雜菜就啖左DD, 不過都食晒! 正最後到甜品焦糖綠茶布丁, 同之前D人講一樣, 好味道, 好滑, 唔係太甜!食晒成個餐都OK呀, 點解D人話唔飽呢? 係咪D人太肚餓呢, 呵呵呵呵!
已經有幾檯客食梗仲早過我地喎

等口左一陣,
團購餐沙律黎啦
, 好似薯容咁都幾好食呀!!

池魚咩咩 + 三文魚剌身, 好新鮮, 有D冰裝住好搞笑!

跟住就到
吞拿腩壽司, 勁好味, 額外叫多口左兩件, 哈哈!

之後

炒飯同炒雜菜就啖左DD, 不過都食晒! 正

最後到甜品

2011-04-23