呢一間下午茶🫖無論環境同埋食物質素都係我食過so far最好嘅😇 首先為處於尖沙咀1881 ,位置方便,建築物有歷史價值,連餐廳內圍都好有古典風味,外牆有油畫同埋一個好靚嘅白色鋼琴。下午茶用三層鳥籠形式上,有齊中西鹹點同甜點,份量適中,5會好似平時咁食到太膩滯。侍應生教先飲凍蜜瓜🍈湯同雪芭酸酸甜甜打開味蕾,再由鹹點食到甜點。中式鹹點有蝦🦐多士炸到脆卜卜,仲有熱辣辣魚肉燒賣。西式鹹點有三文魚他他配米餅同Parma ham melon 等。中式甜點有西多士同埋芝麻卷,尤其鍾意芝麻卷好滑呢! 西式甜點每款造型都好精緻,尤其喜歡有個檸檬🍋造型嘅撻,本來以為入邊都係檸檬,但係估唔到原來有榛子醬配酸酸甜甜嘅檸檬,甜道又幾夾喎☺️!呢度個下午茶,仲會定期轉換食物,下次都可以再約姊妹過嚟呢㗎🤗꧁☬小編食左咩☬꧂✅ afternoon tea(◔◡◔) ♥ 人均傷害💰: $350 ♥

꧁☬小編食左咩☬꧂
✅ afternoon tea