2018-07-05 119 瀏覽
難得嚟到蘇豪區搵咗個係中上環返工嘅朋友仔去食餐好嘅今次黎到The Italian Club感受下真正嘅意大利菜 🇮🇹一去到就有兩杯welcome drink (white wine🥂)頭盤有Grilled Tomino Cheese ($85)外層好似麻糬咁 但內裏係芝士配上麵包食👍🏻然後有正宗意大利菜式 Bruschetta ($75)海量嘅蕃茄粒配上香烤多士 好夠fresh🍅🍅🍅當然點少得Pasta呢 Spaghetti Carbonara Truf ($180)聽講呢個sauce用全雞蛋造 所以蛋味濃郁最後主菜黎到了 B.Angus Striploin ($225)總共有四款醬料配上呢塊牛扒我個人比較推薦蒜蓉香草個款 更突出牛味最後以Strawberry Tiramisu ($85) 作結完美豐富嘅一餐為我第一次係蘇豪區點上完美句號😋 ________________________裝修環境:✨✨✨✨✨服務態度:✨✨✨✨✨食物質素:✨✨✨✨✨(5個✨為滿分)________________________唔信我嘅可以自己去試試😂
難得嚟到蘇豪區
搵咗個係中上環返工嘅朋友仔去食餐好嘅
今次黎到The Italian Club
感受下真正嘅意大利菜 🇮🇹
外層好似麻糬咁 但內裏係芝士配上麵包食👍🏻
然後有正宗意大利菜式 Bruschetta ($75)
海量嘅蕃茄粒配上香烤多士 好夠fresh🍅🍅🍅
________________________
裝修環境:✨✨✨✨✨
服務態度:✨✨✨✨✨
食物質素:✨✨✨✨✨
(5個✨為滿分)
________________________
唔信我嘅可以自己去試試😂